dimarts, 17 d’octubre de 2017

L'escot que volsTractament cura del pit amb Indiba i Gernètic
Llueix l'escot que vols en 6 sessions

La bellesa dels pits no depèn de la seva grandària, sinó de la tonificació i la tensió de la pell que, segons els especialistes, és el seu "sostenidor" natural. Si bé alguns problemes d'aquesta zona del nostre cos només poden ser corregits mitjançant la cirurgia, existeixen altres "defectes menors" que es poden solucionar amb tractaments en cabina, juntament amb nutricosmètica i l'aplicació d'emulsions biotecnològiques amb les que s'acosegueixen resultats espectaculars a tot l'escot.

El tractament d'escot i pit que t'oferim a Sílvia Giralt té com a objectiu retornar la tonicitat a aquesta zona del teu cos que es va perdent amb l'envelliment, els canvis sobtats de pes, l'embaràs, etc. Una combinació de teràpia manual, amb aparatologia d'última generació i cosmètica que, amb els seus principis actius estimulen el metabolisme de les cèl·lules capaces de crear volum.

L'estimulació d'aquestes cèl·lules diana es fa a través de factors de creixement, pèptids i enzimes d'origen proteic que aporten densitat, fermesa i elasticitata a la pell.

Prova-ho, et sorprendràs. Demana hora per a un diagnòstic gratuït trucant al 93 805 49 67