dilluns, 13 de setembre de 2010

Reafirmants facials

Reafirmants facials i de mansMitjançant implants de replè d'última generació elaborats amb hidroxiapatita càlcica que faciliten i estimulen la producció de col·lagen per a la correcció del òval de la cara i també de les mans, una altra part del nostre cos que delata la nostra
edat biològica. Els tractament a base de derivats del calci utilitzen substàncies biodegradables que l'organiame reabsorbeix de manera natural i segura.

Preguntes freqüents sobre aquest tractament:

- Quantes sessions són necessàries per veure resultats?
El tractament s'aplica en dues sessions, amb un interval de sis setmanes l'una de l'altra. Pel que fa a les mans, una única sessió és necessària.

- És permanent?
No, el tractament és durable però no permanent. Tenint en compte les variables d'edat, de tipus de pell i d'estil de vida, podem dir que la seva duració és de 18 a 24 mesos.

- És dolorós?
En absolut. El tractament s'injecta amb una agulla finíssima. Es pot utilitzar una pomada anestèsica durant el tractament, per minimitzar les molèsties de les punxades.

Visita d'informació, diagnòstic i pressupost sense compromís.

Tots els tractaments de medicina estètica de Sílvia Giralt estan dirigits per la col.legiada Dra. Marta Busquets Romagosa (col. núm. 18948)