dilluns, 18 d’octubre de 2010

Àcid hialurònic
Replè d'arrugues d'expressió amb àcid hialurònic

Aquest és juntament amb el Bótox un altre dels tractaments que ha revolucionat el camp de la medicina estètica. El replè de les arrugues d'expressió mitjançant infiltracions d'àcid hialurònic s'utilitza sobretot per borrar les arrugues d'expressió al voltant de la boca, que denoten cansament i tristesa.

Preguntes freqüents sobre el replè d'arrugues:

Cambiarà la meva fesomia amb l'àcid hialurònic?
En absolut, recuperarà l'elasticitat i la fermesa, ja que l'àcid hialurònic té la capacitat de retenir al seu voltant una gran quantitat d'aigua, aportant volum als teixits.

- Poden aquests productes produir algun tipus d'al·lèrgia o de rebuig?
No necessiten test d'al·lèrgia i s'injecten superficialment a la pell, integrant-se de manera natural als teixits sense alterar les característiques de la pell.

- Quant de temps duren els efectes?
Aproximadament 1 any. L'àcid hialurònic és una substància natural que es va reabsorbint. S'aplica en una sola sessió, amb una pomada anestèsica per minimitzar les molèsties de les punxadetes.

- A quina edat es pot començar aquest tractament?
Això depèn de cada cas. El que sí que recomanem és començar abans que els signes d'envelliment es facin massa evidents. Al voltant dels 30 anys és una bona edat. Els efectes són molt millors com millor és l'estat general de la pell.

Vine a veure'ns perquè el nostres metge especialista en medicina estètica t'ajudi a resoldre tot els dubtes que puguis tenir.

Tots els tractaments de medicina estètica de Sílvia Giralt estan dirigits per la col.legiada Dra. Marta Busquets Romagosa (col. núm. 18948)