dilluns, 20 de setembre de 2010SCULPTRA


Amb l'envelliment es produeix una desestructuració dels teixits de la dermis (la pell s'aprima), cosa que fa que apareguin arrugues profundes, flaccidesa i clots sota els pòmuls, per la pèrdua de greix. El mecanisme d'acció de SCULPTRA es basa en la renovació cutània a nivell cel·lular, estimulant de manera progresiva la formació de col·lagen.

Preguntes sobre SCULPTRA:

- En què es diferencia Sculptra de la resta de tractaments de medicina estètica facial? El tractament amb SCULPTRA està indicat per a les pells madures que han perdut greix facial. Els seus efectes són també més duradors que els d'altres tractaments.

- Hi ha cap risc de reacció al·èrgica amb SCULPTRA?
No, es tracta d'una substància biocompatible, l'Àcid poli-L-làctic, que no requereix test d'al·lèrgia previ al tractament. Durant molts anys aquesta substància s'ha utilitzat per a fer les sutures.

- Com s'aplica Sculptra?Com la majoria de tractaments de medicina estètica facial, SCULPTRA s'injecta a la dermis mitjançant petites infiltracions; el producte induirà a la formació de nou col·lagen de manera natural i progressiva.

- Com puc saber si SCULPTRA és el tractament que em convé?Només amb una visita diagnòstica per part del nostre metge estètic es pot determinar quin és el tractament que més convé a cadascú.

Tots els tractaments de medicina estètica de Sílvia Giralt estan dirigits per la col.legiada Dra. Marta Busquets Romagosa (col. núm. 18948)