dilluns, 5 de novembre de 2018

Adéu taques i cuperosi

Tractament de taques, rejoveniment i textura de la pell
En només 3 sessions
Ara pots eliminar les taques facials i la cuperosi amb només 3 sessions mitjançant el més nou en làser facial. Definitiu i amb resultats visibles des de la primera sessió.

Les lesions vasculars de color vermell per l'augment anormal dels vasos sanguinis, que es coneix amb el nom de cuperosi, i les taques de color marró per acumulació de melanina, poden tenir diferents causes: herència, medicació, embaràs, excés de sol, ...

El tractament amb làser I²PL dirigeix polsos de llum controlats a la superfície de la pell. La llum és absorbida per una de les substàncies químiques naturals del propi cos, l'hemoglobina a la sang, que converteix l'energia de la llum en calor. Aquesta calor, dirigida als vasos sanguinis, els elimina permanentment per un mecanimse de defensa del propi cos. El mètode de convertir la llum en calor i utilitzr-la per a destruir les taques sense causar cap dany als teixits circundants, es coneix amb el nom de fototermòlisi selectiva.

El nostre sistema de làser produeix llum visible curosament controlada per emetre la duració de pols adequada i la correcta quantitat d'energia per destruir vasos i taques.
El tractament es combina amb un fotorejoveniment flash per reafirmar i allisar la pell. Resultats espectaculars i visibles des de la primera sessió.

Visita diagnòstica gratuïta. Demana hora trucant al 93 805 49 67