divendres, 15 de gener de 2016

Taques. Per què surten?

Per què surten les taques a la pell?
La pigmentació és el sistema natural que té la nostra pell per defensar-se dels raigs UVA I UVB. Si tot funciona el resultat és una pell morena, amb un to uniforme i que el veu sana. 

Malauradament la cosa no sempre "funciona com hauria de funcionar". La majoria de dermatòlegs estan d'acord en que la causa principal de l'aparició de taques a la pell és per l'exposició a la llum solar. Les taques apareixen més freqüentment en les dones que en els homes, sobretot durant l'embaràs. Els anticonceptius orals com la píndola i alguns desajustos hormonals, també contribueixen a la formació de taques que amb l'edat tendeixen a augmentar, sobretot a la cara, l'escot i les mans.Val la pena recordar que amb freqüència es produeix un greu error de concepte amb el tema de les taques i les seves causes. És la creença que només ens toca la llum del sol quan anem a la piscina, a la platja o a la muntanya. Res més lluny de la realitat. Només sortir de casa ja estem exposats a la llum del sol, fins i tot quan no fa sol. La majoria de nosaltres només ens posem una crema amb filtre solar quan prenem el sol de manera conscient. I ens equivoquem!

Avui, gràcies al tractament amb làser podem eliminar les taques en poques sessions i amb uns resultats veritablement sorprenents. I per tal d'evitar l'aparició de futures taques, un consell: Alta protecció! Sempre! 

Demana el teu Diagnòstic gratuït. T'informarem del tipus de taques que tens i de les opcions que tens per eliminar-les. El diagnòstic també permetrà veure en les pells més joves, la tendència a tenir-les.

Fes la teva reserva sense compromís al 93 805 49 67