dimecres, 18 de maig de 2011

Tractament anti estries

Tractament anti estries de Sílvia Giralt


Les estries són aquestes cicatrius planes que surten quan la pell ha patit un estirament brusc i que fa que la pell es torni més fràgil.

Durant l'adolescència, sobretot en les dones, apareixen als malucs, a les natges i al pit, a causa de la
distensió brusca que pateix la pell d'aquesta zona pel creixement i el canvi hormonal. El mateix passa en les embarassades.Una altra de les causes de l'aparició d'aquestes antiestè_ tiques cicatrius és el sobrepès, que en aquest cas afecta tant als homes com les dones.

Si bé elmillor tractament per les estries és la prevenció, ara es poden eliminar gràcies a tractaments personalitzats que combinen el treball manual (pílings, massatges) amb aparatologia en cabina (làser, freeze, ... que afavoreixen la producció de col·lagen i regeneren teixits danyats).
La utilització de cosmètica rica en principis actius per posar-se a casa i la nutricosmètica completen un tractament que també s'ha demostrat molt eficaç en la reducció de la cel·lulitis, gràcies a l'activació del teixit de la zona tractada.

Pel que fa a la prevenció durant l'embaràs, els nostres tractaments i productes són PREGNANCY SAFE i poden ser aplicats amb total seguretat durant els mesos de gestació.

El nombre de sessions varia depenent de les zones a tractar i de la qualitat de les estries, però en general solen ser necessàries unes 10 sessions (1 sessió per setmana) amb un total de dos mesos de tractament.Diagnòstic personalitzat i gratuït. Demana hora trucant al 93 805 49 67 o al 93 806 62 66