dimecres, 29 de juny de 2011

Prepara la pell al sol

Prepara la pell
al sol amb el tractament
corporal Cleopatroa
de DMK


Per tal que la nostra pell rebi el sol amb totes les garanties, els dermatòlegs recomanen oxigenar la pell per mitjà d'una bona exfoliació. A Sílvia Giralt et proposem un tractament exfoliant purificant que afavoreix una descamació cent per cent natural i n'elimina les cèl·lules mortes.

El morè que s'obté quan la pell conserva les cel.lules mortes que es van acumulant sobre el nostre cos, és un color opac, que es manté pocs dies i que no és uniforme (més fosc i més clar segons la zona). Per contra, després d'un bon tractament de preparació al sol, l'epidermis augmenta el seu flux sanguini i la pell restaura els seus nivells d'hidratació i fa que la síntesi de col·làgen es renovi.

Amb la pell preparada i neta, el tractament continua amb un massatge amb productes de DMK, que treballa els fibrolasts i activa el col·làgen de manera natural. En els dies següents, la pell del cos es renova gradualment, amb noves cèl·lules sanes i sense taques, que proporcionen un morè daurat, natural i uniforme.