diumenge, 31 de juliol de 2011

Prou ungles mossegades

Programa Prou Ungles Mossegades

Les mans són una de les parts més expressives del cos i una de les més vistes. Mossegar-se les ungles, a més de ser antiestètic afecta la teva imatge. (I no m'allargo més sobre això perquè si ets de les que no pot evitar menjar-te-les, segur que estàs més que tipa de sentir-te dir això. Per tant, prefereixo oferir-te solucions.)

QuèPrograma PROU UNGLES MOSSEGADES mitjançant el qual podràs deixar aquest mal hàbit i alhora presumir d'unes mans boniques d'ungles cuidades.


Com


El programa inclou unes ungles de gel, amb un aspecte totalment natural que et posarem sobre les teves ungles. Això et permetrà lluir unes mans perfectes en només una hora, i mentrestant les teves ungles de debò aniran creixent per sota.

Però això no és tot. El tractamentet et permetrà venir al nostre centre cada cop que necessitis un retoc, durant 3 mesos. O dit d'una altra manera: si durant aquest temps, alguna de les ungles de gel que t'hem posat se't fa malbé o no has pogut evitar la temptació de rosegar-te-la, nosaltres te la fem de nou. Amb això assegurem el creixement natural de les teves pròpies ungles i t'ajudem a deixar per sempre aquest mal hàbit.
On


A Beauty Coaching by Silvia Giralt, amb un espai dedicat especialment a les ungles (Rbla. St. Isidre, 25 tel. 93 804 46 94) o al nostre centre expert del c/Crisantems 7 d'Igualada. Tels. 93 806 62 66 / 93 805 49 67 

Quan


Ja ! Demana hora i surt del nostre centre amb les mans com no te les has vist abans.