divendres, 8 de gener de 2016

Taques a la pell

Eliminació de taques amb Ellipse I2PL
Així funciona el làser per al tractament de les taques


Ja saps que existeix un tipus de làser especialment indicat per eliminar les taques de les mans, la cara i l'escot. Em refereixo a les lesions pigmentades beninges de la pell com ara els lentigens solars, el melasma, les taques per cicatrius, etc. L'eliminació de la taques amb làser és un tractament indolor que no deixa ni cicatrius ni marques, amb resultats espectaculars desde la primera sessió.

A continuació he formulat algunes qüestions que penso que et poden ajudar a resoldre els dubtes.

Com funciona el tractament?

El tractament amb làser I²PL dirigeix polsos de llum controlats a la superfície de la pell. La llum és absorbida per una de les substàncies químiques naturals del propi cos, l'hemoglobina a la sang, que converteix l'energia de la llum en calor. Aquesta calor, dirigida als vasos sanguinis, els elimina permanentment per un mecanimse de defensa del propi cos. El mètode de convertir la llum en calor i utilitzar-la per a destruir les taques sense causar cap dany als teixits circundants, es coneix amb el nom de fototermòlisi selectiva.

El nostre sistema de làser produeix llum visible curosament controlada per emetre la duració de pols adequada i la correcta quantitat d'energia per destruir vasos i taques.

Quins resultats en pots esperar?

Després de la primera sessió ja es pot observar una notable millora. La pell recupera la seva coloració normal, amb un to uniforme i natural. El tractament es combina amb un fotorejoveniment flash per reafirmar i allisar la pell.

Quantes sessions es solen fer?

Generalment es necessiten entre dues i quatre sesskons, espaiades un mínim de dues setmanes. Cal tenir en compte, però, que la durada del tractament sempre dependrà del tipus de taca, del seu estat i de l'edat de la pell.

Es pot prendre el sol?

No, ben al contrari. Per això la tardor i l'hivern són els millors mesos per fer-se un tractament anti taques. Si estàs pensant en fer-ho, ara és la millor època.

Podré fer vida normal després del tractament?


Sí, perfectament, tot i que els primers dies es poden formar unes petites crostes que es dissimulen amb el maquillatge i que desapareixen en tres o quatre dies.

Quan duren els efectes del tractament anti taques?

Els efectes del tractament amb làser I2PL sobre les taques són permanents.

En vols saber més? Doncs vine i et farem un diagnòstic personalitzat i gratuït i resoldrem qualsevol altre dubte que puguis tenir. 


Vine i et farem un diagnòstic per determinar el grau d'oxidació cel·lular i el tipus de taques que tens.

Més info i reserves al 93 805 49 67