dilluns, 19 de desembre de 2011

Esborra el cansament


Aconsegueix un aspecte radiant
Et presentem els tractaments flash per aquestes festes


S'acosten aquests dies plens de festes en que totes volem estar millor que mai. I val a dir que amb el mínim de temps possible i durant el màxim de dies. Però, ¿és possible esborrar el cansament i la mala cara en només una estona?

Segueix llegint...

Amb els nostres Tractaments flash t'ajudarem a aconseguir un aspecte radiant, amb una pell lluminosa i elàstica que, a més, té un efecte que dura dies.

Desde els pílings que ajudaran a eliminar les capes superficials de la teva pell, on les cèl·lules mortes l'asfixien i l'apaguen, fins a les mascaretes amb enzims que la nodreixen, aportant-li lluminositat i esborrant, com per art de màgia - i de màgic no en té res, t'ho asseguro - les arrugues i les línies d'expressió que envelleixen el teu rostre.

Sense oblidar el massatge subdèrmic amb ICOONE que estimula el teixit cutani i el col·làgen. El tractament comprèn l'escot, el coll i la cara (òval, contorn d'ulls, llavis, línies d'expressió i arrugues profundes). S'han estudiat tres programes específics per a tots els tipus de pell: drenatge, anti-age i efecte lífting, que poden combinar-se entre ells per oferir un tractament complet i personalitzat. Els resultats són extraordinaris i duradors.

Demana hora trucant al 93 805 49 67. Et farem un diagnòstic personalitzat i gratuït