divendres, 20 de gener de 2012

Teràpia antiaging

Teràpia antiaging

Salut, bellesa, benestar ...


L'envelliment cutani és un procés natural i inevitable programat genèticament. Si fa uns anys la batalla contra el pas del temps començava als 30 anys, ara els experts coincideixen que cal plantar- li cara abans d'arribar als trenta. La contaminació ambiental, el sol i l'estil de vida actual acceleren la deshidratació i la pèrduda de col·làgen a la pell. Aquest procés, que comença a partir dels 20/25 anys, s'intensifica a partir dels 40.


Lluita contra els radicals lliures El primer objectiu de la lluita antiedat és l'erradicació dels radicals lliures. Segons diu la teoria de l'estrès oxidatiu, amb el pas del temps, l'organisme genera més radicals lliures, que ens van oxidant de mica en mica. Al mateix temps el nostre organisme va produint un menor nombre de susbstàncies antioxidants. A més, l'excés de radicals liures provoca inflamació i arrugues, flaccidesa, taques, cuperosi i hipersensibilitat cutània.


Per frenar aquests efectes cal utilitzar cosmètics amb principis actius protectors, antiinflamatoris i sobretot transdèrmics, és a dir, que puguin arribar fins les cèl.lules mare.


ELS TRACTAMENT EN CABINA


El més nou en antiaging és el tractament amb enzims missatgers arribat dels Estats Units i el favorit deles estrelles de Hollywood. Els enzims reactiven els processos naturals de la pell i n'eliminen les toxines, actuant en les cèl·lules durant 21 dies.


APARATOLOGIA ANTIAGING


El làser de llum d'alta qualitat elimina les taques, rejoveneix la pell activant la síntesi de col·làgen, disminueix els porus dilatats, augmenta l'oxigenació i la lluminositat de la pell i iguala la textura cutània. I tot en només una sessió. Per la seva banda, les cabines de llum antienvelliment, com la cromodermia equilibren les pells i les adapten als canvis mediambientals.


NUTRICOSMETICA


Per tancar el cercle dels tractaments antiaging, existeix la cosmètica que es menja, coneguda com nutricosmètica. Es tracta d'un combinat de nutrients que ajuden a equilibrar el nostre organisme amb els nutrients que li falten. Un d'ells és la pols de pèptids de col·làgen, molt beneficiós per als ossos i la pell, ja que aporta elasticitat i redueix les arrugues. Aquest es pot combinar amb antioxidants omega 3,6,9 i amb càpsules de vitamina B,C,E, que actuen contra els radicals lliures.


Després de 20 anys d'experiència observant i tractant pells, he vist que com més aviat es comença a tenir cura de la pell, més es retarden els signes visibles de l'envelliment. En conseqüència amb una pell més sana i equilibrada la batalla contra els radicals lliures està guanyada.


Diagnòstic personalitzat i gratuït. Demana hora trucant al 93 805 49 67 / 93 806 62 66