dimarts, 15 de setembre de 2015

Abdominals sí o no?

Abdominals per eliminar panxa ...
Sí o no? (aquesta és la qüestió)Si tens pensat "treballar" la zona abdominal per aconseguir perdre volum i guanyar to muscular, ara és un bon moment per començar. Però atenció! S'han fet estudis que han començat a qüestionar l'eficàcia dels abdominals per reduir panxa. És més, alguns d'aquests estudis afirmen que els abdominals tradicionals no només no serveixen per eliminar els "mixelins", sinó que poden provocar problemes a l'esquena i al sòl pelvià, que més endavant es traduirà en problemes d'incontinència.

Amb això no et vull dir que no facis exercici, sinó que els abdominals poden produir un efecte hiperpressiu que, de ben segur, empitjorarà l'aspecte de la teva panxa.

I aleshores què?

Els experts aconsellen una dieta depurativa i rica en fibra. En aquest sentit la nutricosmètica i els tractaments DETOX són ideals per eliminar toxines, drenar i evitar la retenció de líquids. Per altra banda, els tractaments en cabina amb aparatologia d'última generació, són la combinació perfecta per aconseguir una panxa llisa.


Demana ja el teu diagnòstic gratuït trucant al 93 805 49 67