dilluns, 21 de setembre de 2015

Tractament anti Acne

Tractament antiacne by 
Sílvia Giralt i DMK Therapy

Amb l'arribada de la tardor és molt possible que pateixis de brots de grans o d'empitjorament de l'acne. És el que es coneix com "efecte rebot". El Mètode Sílvia Giralt, juntament amb la línia de cosmètica patentada DMK et permetrà restablir l'harmonia a la teva pell, lliurant-la de grans i cicatrius.

Aquest és el testimoni de la Rebeca: 

 "Quan vaig començar el tractament mb DMK - diu la Rebeca - no tenia ni idea que dos mesos després l'aspecte de la meva pell canivaria la meva vida. Ja sé que pot semblar exagerat, però tenir la cara plena de grans i les cicatrius em feien sentir molt acomplexada. Ara ja puc sortir al carrer sense camuflar-me sota capes i capes de maquillatge. Si bé el meu primer objectiu era acabar amb els grans, ara el que vull és que les cicatrius desapareixin completament"

 Però, què diferencia DMK de la resta de tractaments facials? 

 Dmk és la marca del Dr. Danné Montague-King, científic botànic i químic cosmetòleg nordamericà que s'ha distingit per ser pioner en tractar la pell conforme la seva bioquímica especial. El seu sistema EMILINAR-RESTAURAR-PROTEGIR-MANTENIR de revisió cutània li han fet guanyar el reconeixement i l'aprobació internacional del col·lectiu mèdic. Va ser un dels primers científics que va reconèixer el poder dels enzims missatgers per hidrolitzar la pell. També va ser pioner en desenvolupar un sistema de rejoveniment cutani que entenia la importància d'oferir a les cèl.lules una química que aquestes poguessin reconèixer. La seva investigació amb la vitamina C per retardar l'envelliment i potenciar el col·làgen s'ha expandit durant dècades. 

 El concepte DMK imita la naturalesa per obtenir resultats positius. És a dir, es basa en el principi que les cèl·lules dèrmiques responen positivament a la química que reconeixen, com la que elles mateixes produeixen. La imitació d'aquesta química, combinada amb el mètode EMILINAR-RESTAURAR-PROTEGIR-MANTENIR ha situat DMK a l'avantguarda de la teràpia de revisió cutània. 

 Durant la seva visita a Igualada  (+ info) el Dr. Danné va explicar que de molt jove, buscant solucions per als seus propis problemes d'acne sever, va arribar a desenvolupar fórmules botàniques amb resultats increïbles. En aquest sentit, la filosfia DMK no s'adreça només a la part estètica, sinó també a solucionar problemes cutanis com poden ser l'acne, les cicatrius, l'hipersensibilitat, etc. Actualment, el concepte DMK s'imparteix a centres de formació i investigació de més de 27 països a tot el món. Els tractaments i els productes DMK només estan disponibles a clíniques i centres d'estètica certificats.


Truca'ns al 93 805 49 67  per a un diagnòstic personalitzat i grtuït