dimarts, 8 de març de 2016

Sistema Proionic per a resultats 10


Global antiaging
Proionic Indiba Deep BeautyQuè és el Sistema Proionic d'Indiba ?

Proionic Indiba Deep Beauty és l'exclusiva teconologia que optimitza l'intercanvi iònic, equilibrant el potencial elèctric en els teixits. Genera diferents processos biològics a nivell cel·lular.  Investigacions científiques realitzades en el camp de la bioquímica i la biofísica cel·lulars han demostrar que l'ús de la radiofreqüència monopolar té efectes en el fluxe iònic a través de les membranes cel·lulars i del potencial elèctric. Aquests factores tenen conseqüències a nivell estètic dels teixits, reforçant i estimulant la seva vitalitat.

Què pot fer per mi el sistema PROIONIC ?

A nivel corporal: És un tractament recomanat per a tot tipus de cel·lulitis (fibrosa, adiposa, edematosa o mixta), per a la remodelació de glutis, abdomen i de la silueta en general. També és altament efectiu en la pèrdua de volum o per tensar les zones més flàccides, com el pit, els braços, la cara interna de les cuixes, etc.

A nivell facial: El sistema PROIONIC és recomana per reduir les arrugues i les línies d'expressió, millorar l'aspecte de les bosses als ulls i les ulleres. Té un efecte lífting que millora l'aspecte general del rostre, gràcies a la seva acció antiaging.

A nivell capil·lar: respecta la fisiologia cel·lular del cabell, incrementa el reg sanguini i aporta oxigen, fixant la incorporació d'aminoàcids, vitamines i oligosacàrdis, elements clau per al metabolisme i el creixement del cabell.  Està especialment indicat en els casos de calvície, caiguda i debilitat del cabell. Els efectes es poden observar des de la primera sessió.

Pas a pas

Tot tractament passa a través d'una seqüència absolutament estructurada i orientada a optimitzar els resultats:

FASE 1/ Canalització energètica:
L'objectiu d'aquesta fase és estimular punts energètics que preparen i milloren la resposta del teixit.

FASE 2 / Tractament focalitzat
En aquesta fase s'utilitza un electrode capacitiu i mitjançant moviments circulars i de drenatge es treballa la part del cos a tractar. Aquest procediment es repeteix amb l'electrode resistiu (per accedir a una major profunditat) realitzant sempre moviments apropiats per tensar els teixits. El tractament es vehiculitza amb un massatge manual per aconseguir la fermesa desitjada. D'aquesta manera s'incrementa la sensació de benestar i s'optimitzen els resultats.

FASE 3 / Equilibri final:
Per últim és necessari un reequilibri global de l'energia per relaxar la zona tractada. En aquesta fase s'aplica l'electrode capacitiu amb moviments de drenatge.

Ho vols provar ?

Reserva el teu estudi global INNER WELLNESS gratuït. 
Places limitades