dijous, 13 de novembre de 2014

Vampir Lifting

Lífting Vampir
Tractament mèdic-estètic revolucionari de rejoveniment facial sense cirurgia
L’envelliment facial és un procediment complex que involucra molts mecanismes: desplaçament i estirament de la pell i pèrdua de les estructures facials. No tothom està disposat a passar pel quiròfan o a injectar-se bótox per aconseguir un rejoveniment espectacular. 

El lífting vampir és una tècnica mèdico-estètica no quirúrgica de rejoveniment facial que arriba dels Estats Units, basada en infiltracions de Plasma Ric en Plaquetes.  Aquestes infiltracions de plasma ric en plaquetes actuen com a regenerador cel·lular, estimulant el creixement de nou col·lagen i altres substàncies que aporten eslasticitat i suport a la pell, treballant de dins cap a fora.

El mètode consisteix a prendre una mostra de sang del braç de la pacient, separar les plaquetes amb els seus factors de creixement i injectar-les a la cara. Tot el procés no dura més d’una hora i la pacient pot retornar a la seva activitat habitual després del tractament.

És recomanable fer-se el tractament cada mig any. El lífting vampir només utilitza substàncies el propi cos, i per tant és un mètode natural, on no es produeix rebuig,m alhora que és altament eficaç.

Als centres by Sílvia Giralt, combinem el Lífting Vampir amb la radiofreqüencia bipolar i la nutricosmètica perquè el tractament sigui encara més efectiu.

En vols saber més?

Demana ara el teu diagnòstic gratuït i sense compromís trucant al 93 805 49 67