dimarts, 4 de novembre de 2014

Làser de díode contra arrugues

Skintronics, el primer làser de díode estètic
Per una pell lluminosa i uniforme

Skintronics és el primer làser de díode estètic. Combat els signes de l'envelliment, com les taques, les línies d'expressió, les arrugues del contorn dels ulls i de la boca, també conegudes com a codi de barres. 

El làser fraccional de díode Skintronics ofereix una precisió extrema dels feixos de llum i una capacitat extraordinària per estimular la producció de col·lagen i elastina. Tot plegat el converteix en una tecnologia de referència per al tractament de l'envelliment facial. 

La llum làser, a diferènciade la llum polsada, és una llum monocromàtica, d'una sola longitud d'ona. Genera polsos curts de microraigs que penetren a la pell i tracten els signes de l'envelliment estimulant els seus processos de regeneració interna. D'aquesta manera l'epidermis es renova i es potencia la creació de fibres que aporten fermesa cutània.

Com ja he dit, està especialment destinat a tractar l’envelliment cutani, reduint les arrugues del contorn dels ulls i de la boca. A més és personalitzable segons el tipus de pell i els graus d’envelliment. 
Per una pell lluminosa i uniforme
El resultat després de les primeres sessions amb Skintronics és que la pell té una millor textura, densitat i fermesa. Disminueix el nombre i la profunditat de les arrugues; les taques desapareixen i la cara adquireix més llum i uniformitat.

En vols saber més? Demana un diagnòstic gratuït i sense compomís al 93 805 49 67