dimarts, 5 de juliol de 2016

Greix a la cintura

Per què és tan difícil eliminar el greix de la cintura ?
Vine, tenim la solució

Tot i que quan ens posem a dieta generalment aconseguim perdre pes, això no sempre significa que el flotador que hi ha al voltant de la cintura desaparegui. ¿Per què es resisteix a marxar el greix abdominal?

La resposta és clara: hi ha unes cèl.lules al greix abdominal que produeixen una hormona anomenada “neuropèptid” i que funciona com un estimulant de la gana. Això trenca amb les teories que responsabilitzen únicament al cervell de la sensació de gana. Com més neuropèptids tinguem, més sensació de gana. Tot plegat és un cercle viciós que explica per què és tan difícil rebaixar la panxa només amb la dieta. 

Els especialistes afegeixen que hi ha qui confon el fet de perdre pes i amb el de perdre greix. És molt més important i saludable perdre greix que perdre pes, per tant, el que indica la bàscula és molt relatiu, ja que una persona que realitzi esport regularment, segurament pesarà més (per la musculatura) que una altra que no en faci, però per contra, tindrà menys greix corporal.


Una dieta equilibrada i exercici físic regular són els millors aliats per mantenir la panxa a ratlla, Però a vegades amb això no n'hi ha prou, més encara si la panxa es deu a una inflamació abdominal.   El Diagnòstic Inner Wellness és un estudi exhaustiu que ens indicarà on rau el problema i el millor tractament per solucionar-ho.
Reserva el teu dignòstic gratuït trucant al 93 805 49 67