dijous, 30 d’abril de 2015

Sana per dins i guapa per fora

Mama Mio: Sana per dins i guapa per fora, dues cares de la mateixa moneda 


“Cap component susceptible de ser perjudicial per a l’organisme formarà mai part dels nostres productes" Sota aquesta premisa funciona la prestigiosa marca Mama Mio, la línia cosmètica de pre i post part (i també Mio, la línia per a etapes posteriors).  "Som súper estrictes en els components que formen part de Mama Mio i en les regulacions sanitàries i tot i que hi ha ingredients que la regulació espanyola no prohibeix, pel fet que estiguin prohibits en altres països d’Europa, significa que serà un ingredient descartat dels nostres productes” -  afegeix una de les fundadores de la marca.

Els fills com a motor de canvi

Moltes vegades els fills són el tret de sortida que anuncia una nova empresa. En aquest cas, l’embaràs va ser el pretext per al naixement ( i mai millor dit) de Mama Mio, una firma cosmètica feta per i per a dones. Inicialment la marca es va crear amb el propòsit de cobrir una necessitat totalment egoista de tres amigues que durant el seu embaràs no trobaven els productes que necessitaven: Que fossin naturals, eficaços i plaents d’utilitzar. Ah !
i per damunt de tot, formulats a base d'ingredients naturals. Així va començar tot. Avui dia Mama Mio és un referent a tot el món.


Mama Mio ha evolucionat a mesura que han evolucionat les seves fundadores, i si tan important és cuidar-se durant l’embaràs, no ho és menys mirar de recuperar-se després del part. Són moltes ja les dones que van començar a utilitzar aquesta marca durant el seu embaràs i que després han volgut continuar utilitzant-la. Per això després de Mama Mio va sorgir Mio, que suposa la continuació de l’empresa iniciada l’any 1992 per aquestes tres amigues, que ha desenvolupat una marca de referència amb productes per a cada etapa de la vida d'una dona i sempre amb la mateixa filosofia: Estar sana per dins i guapa per fora, són dues cares de la mateixa moneda. 

"Mama Mio està en centres d’estètica que considerem que són referents de la seva zona. Referents no només pel prestigi, sinó sobretot pel seu bon fer professional. Per això els productes de Mama Mio no es troben a qualsevol lloc" (Kathy Miller, fundadora de Mama Mio)


La línia cosmètica Mama Mio és el regal ideal per al dia de la mare. Si en vols saber més, vine als centres by Sílvia Giralt o truca'ns al 93 805 49 67.