dilluns, 15 de juny de 2015

CooLifting, the Beauty Gun

CooLifting, the Beauty Gun
5 minuts per treure 10 anysEt presento el tractament facial més espectacular i ràpid que desafia el pas del temps. CooLifting és una pistola que dispara un potent flux de CO2 a molt baixa temperatura i alta pressió, combinat amb una altíssima concentració d'actius nebulitzats.

Tot plegat genera un efecte lífting immediat que allisa la pell, elimina les arrugues superficials i redueix les arrugues profundes, seguit d'un efecte durador de rejoveniment.

La combinació de l'alta pressió del flux fred de CO2 i els efectes nebulitzats provoquen:

Vasomotricitat paradòxica
És a dir, una vasoconstricció seguida d'una vasodilatació de la microcirculació sanguínia. Els vasos sanguinis es contrauen i s'expandeixen.

Crioforesis i baroforesis
La combinació del fred amb l'alta pressió aplicada a l'epidermis, provoca una intensa penetració dels actius CooLifting i un increment exponencial dels seus efectes.

Cryo-caboxiterapia
El flux de CO2 a molt baixa temperatura i l'alta pressió activa la microcirculació sanguínia, indueix la formació del col·lagen i de l'elastina i incrementa l'oxigenació dels teixits.

Thermal shock
Els teixits es troben normalment a una temperatura d'una 36º. El fred extrem de CooLifting provoca una reacció dèrmica profunda i instantània i estimula els teixits subjacents.

Els efectes són visibles després d'una sola sessió. 
CooLinfting ho trobaràs en exclusiva als centres by Sílvia Giralt.
Més info i reserves al 93 805 49 67