dimecres, 14 de juny de 2017

Depilació. Hi ets a temps!

Hi ets a temps! 
La depilació làser ja és possible a l'estiu


A partir d'ara ja no podràs dir que se t'ha tirat el temps al damunt per fer-te la depilació làser. Per primera vegada l'eliminació del pèl es pot fer a l'estiu, a l'hivern i en qualsevol època de l'any amb el Mètode by Sílvia Giralt.
Potser ja saps que amb altres plataformes làser depilació i sol eren incompatibles. Una pell bronzejada implicava haver de renunciar a part de l'eficàcia o bé assumir el risc de cremades i taques. Ara això és diferent. Encara que estiguis bronzejada demà mateix pots fer la teva sessió amb el nostre sistema de depilació làser sense cap mena de problema. I si te'n vols anar a la platja o a la piscina només hauràs d'esperar 48 hores per lluir una depilació perfecta.

Suposo que t'estaràs preguntant per què ARA SÍ que POTS PRENDRE EL SOL
Com ja he apuntat anteriorment, abans es necessitava una pell sense pigmentar per fer-se la sessió de depilació làser. Els mesos de maig i juny acostumaven a ser els últims possibles i només després de dues setmanes et podies posar al sol. Això és perquè la depilació làser tradicional obté la seva eficàcia fonamentalment a través de la melanina del pèl. És a dir, a major color fa que l'energia arribi fins al fol·licle escalfant-lo fins a 90 graus. És per això que la pell "idònia" per fotodepilar-se amb el sistema tradicional era la menys pigmentada, per tal que la pell s'escalfés el mínim possible i permetés que fos el pèl el que absorbís l'energia làser.
Tot aixó era abans. Ara la pell no s'escalfa i no és possible cremar-la. La pell no s'altera i per això és possible l'exposició solar 48 hores després de la sessió, sense risc de cremades ni de taques.
Els centres by Sílvia Giralt, capdavanters en el tractament del pèl des de fa més de 20 anys, hem desenvolupat un mètode únic adaptat a cada tipus de pèl i de pell per oferir-te els millors resultats

Pressupost i diagnòstic sense compromís trucant al 93 805 49 67