dijous, 14 de gener de 2016

Les fruites amb menys calories

¿Saps quines són les fruites amb menys calories?

De ben segur que heu sentit dir que la fruita també engreixa. Cal matisar que com qualsevol altre aliment, la fruita té les seves calories i el fet que engreixi o no engreixi dependrà en gran mesura del nostre balanç calòric diari.

El consum de fruita és primordial per aconseguir una dieta equilibrada. De fet, tothom hauríem de prendre de 2 a 4 fruites, hi ha qui recomana fins a 5 peces de fruita al dia. 

Com passa amb altres aliments hi ha fruites molt més calòriques que altres. A continuació he fet una llista amb les 5 fruites amb menys calories, per si les voleu incloure en la vostra dieta.

1. Síndria
La fruita de l’estiu per excel·lència amb una aportació calòrica de només 16kcal/100g. A més, és una fruita molt rica en fibra, en vitamina C, B i potassi. També conté licopè, que actua contra l’oxidació cel·lular.2. Aranja (pomelo en castellà)

La seva aportació calòrica és una miqueta més alta que la de la síndria, però tot i això és baixíssima. Si t’agraden els cítrics amargants, l’aranja és ideal per esmorzar. A banda de la vitamina C, té ferro i fòsfor.


3. Llimona

Què et puc dir dels beneficis de la llimona que no t’hagi dit ja. És antioxidant, rica en vitamina C, ferro, coure i potassi i a més afavoreix l’alcalinització de l’organisme.


4. Magrana

Destaca sobretot pel seu contingut en magnesi. Està boníssima sola, amb una mica de suc de llimona i fins i tot si la poses a l’amanida.5. Maduixes

Es solen associar a les calories ja que generalment s’acompanyen de sucre o nata. Les maduixes al natural són una de les fruites amb menys calories que hi ha, a banda que estan boníssimes. Són més o menys 34Kcal per 100 grams. Això sí, les has de menjar soles :-)


Si en vols saber més sobre estils de vida i nutrició, fes la teva reserva al 93 805 49 67 per a un diagnòstic gratuït. Et recomanarem les millors opcions per perdre pes que millor s’adaptin al teu estil de vida.