dimecres, 11 d’octubre de 2017

Et cau el cabell?

Sistema Proionic Capil·lar d'Indiba
El més nou per als problemes de caiguda i densitat capil·lar

Indiba, la marca especialitzada en tecnologia per a professionals de la medicina, l'estètica i la fisioteràpia ha desenvolupat el primer equip de radiofreqüència estètica amb aplicació capil·lar per tractar els problemes de calvície i de caiguda del cabell, tant en dones com en homes.

Als centres by Sílvia Giralt fa temps que treballem el Sistema Proionic Corporal amb resultats excel·lents. Ara és el moment de tractar un dels temes que més preocupen: la salut capil·lar.
El tractament comença amb un Diagnòstic personalitzat per determinar les causes de la caiguda del cabell. A més del Sistema Proionic, el Mètode by Sílvia Giralt per al tractament capil·lar es combina amb Factors de Creixement Epidèrmic i nutricosmètica, adaptat a les necessitats de cada pacient.

Cada vegada són més les persones, homes i dones, preocupades per la caiguda del cabell. Si bé aquest és un problema que des de sempre ha afectat la població masculina, el fet és que cada vegada hi ha més dones que acusen pèrdua de cabell, cosa que genera una intensa preocupació. Sobre les causes ja us n'he parlat en altres posts d'aquest blog. Del que us vull parlar ara és d'aquest nou tractament que us oferim als nostres centres.


Es tracta d'un tractament no invasiu que afavoreix el creixement del cabell i que a més el fortifica. Està especialment indicat en els casos de calvície, caiguda i debilitat del cabell. Els efectes es poden observar des de la primera sessió. Entre els seus principals beneficis destaquen:

· Afavoreix el creiement del cabell
· Deté la seva caiguda
· Manté la població capil·lar
· Aconsegueix un cabell més fort i resistent.

El Sistema Proionic Capil·lar respecta la fisiologia cel·lular, incrementa el reg sanguini i aporta oxigen, fixant la incorporació d'aminoàcids, vitamines i oligosacàrdis, elements clau per al metabolisme i el creixement del cabell.  Tal com he apuntat abans, és un mètode no invasiu i indolor.

Si estàs preocupat/da per la teva salut capil·lar, truca'ns al 93 805 49 67 i demana un diagnòstic gratuït. Amb molt de gust t'explicarem com funciona aquest tractament.