dilluns, 18 de juliol de 2016

Addictes a l'oxigen

¿Què tenen en comú Madonna, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Kate Moss o Victoria Beckam?
Són addictes a l'oxigen
L’Oxigenesis és un dels tractaments més eficaços de rejoveniment facial. Segur que hauràs sentit que moltes famoses fa anys que l’utilitzen, ja que és un tractament natural i no invasiu que retorna a la pell l’oxigen perdut.

Madonna, Gwyneth Paltrow, Cindy Crawford, Cameron Diaz, Kate Moss i Victoria Beckam en són addictes des de fa temps. I cada vegada són més els homes que també l'utilitzen per aconseguir una pell fresca i lluminosa a l'instant.

I no només és un tractament ideal per tractar l’envelliment de la pell (redueix les línies d’expressió i les arrugues superficials de la cara, del coll i de l'escot) sinó que a més ajuda a eliminar les taques a la pell, les cicatrius de l’acne i redueix els porus oberts. A més, té un efecte reafirmant i tonificant, ja que accelera els processos de renovació cel·lular i controla la secreció de greix. Tot això el fa ideal per als mesos d'estiu, en que la pell es veu sotmesa a constants agressions externes: el sol, l'aire lliure, l'aigua del mar o de la piscina, les cremes protectores, la suor, etc. 

L’oxigen fa que les nostres cèl·lules retrobin l’equilibri, evolucionant d’un estar passiu a un altre d’actiu. Es tracta d’aconseguir una activació cel·lular natural de manera que les cèl·lules treballin produint els nutrients que fan falta, de manera natural. Està doncs especialment indicat en el rejoveniment de la pell, però també per aquelles persones - homes i dones - que pateixen acne, rosàcia, cicatrius i hiperpigmentació.

Els resultats són immediats. Reserva la teva sessió trucant ara al 93 805 49 67. 
Ara tens un 10% de descompte en els bonus d'Oxigenesis®. Aprofita-ho!!!