dijous, 19 de gener de 2017

Tipus de taques i tractament

Taques a la pell: 
tipologia i com eliminar-lesUna de les preocupacions més freqüents i de la qual tinc més consultes és la de les taques a la pell, sobretot les que apareixen a la cara, però també les de l’escot i les mans. Les taques a la pell no van sempre associades amb l’edat. En aquest post us vull parlar dels diferents tipus de taques que hi ha i què es pot fer per tractar-les.

TAQUES A LA PELL PER ACNE
Les persones que han patit acne poden veure com els queden unes taques amb una coloració que va del rosa al morat. Això es produeix a causa del que anomenem hiperpigmentació inflamatòria. El tractament amb llum, el làser i els tractaments exfoliants són alguns dels tractaments amb que es poden eliminar aquest tipus de taques.

TAQUES A LA PELL PER ENVELLIMENT
La predisposició genètica i la sobreexposició solar fan que quan envellim ens surtin taques a la cara, les mans i l’escot. Però també hi ha causes internes associades a cada persona que es poden estudiar mitjançant un diagnòstic per tal d’escollir el tractament més adequat o prevenir-ne l’aparició.

TAQUES A LA PELL PER CANVIS HORMONALS
Són les que surten durant l’embaràs o en les dones que prenen anticonceptius com la píndola. Es coneixen amb el nom de melasma i les hormones tenen un paper clau en la seva aparició. La genètica i el color de la pell (solen ser més freqüents en persones de pell fosca) també influeix.

TAQUES A LA PELL PER L’EXPOSICIÓ SOLAR
Són les taques que surten per no haver protegit la pell del sol, i no estic parlant de fer-ho només a l’estiu. El nostre cos produeix melanina, que és qui s’encarrega de donar pigmentació a la nostra pell, a l’iris i al color del cabell. 

Els centres by Sílvia Giralt t’oferim solucions personalitzades per al tractament de les taques facials, siguin del tipus que siguin. El primer pas és saber per què surten les taques i de quin tipus són. No és el mateix tractar unes taques produïdes per l’acne que unes causades per la sobreexposició solar. Gràcies al Diagnòstic Inner Wellness descobrirem les causes i el tipus, ja que l’objectiu de tots els tractaments que realitzem als nostres centres és eliminar la causa per tal que desaparegui el problema.


Si tens taques a la pell i vols fer-les desaparèixer truca'ns al 93 805 49 67 i demana un diagnòstic gratuït i sense compromís. T’explicarem quin tipus de taques tens o la predisposició a tenir-ne. Coneixerem les causes i et proposarem la millor manera per eliminar-les.