dilluns, 20 de febrer de 2017

LPG Endermologie® per a cara i cos

Nova generació de tractaments LPG Endermologie® per a cara i cosPresentem la nova generació de tractaments LPG Endermologie® per a cara i cos, un tractament no invasiu que actua sobre els teixits per aconseguir alliberar el greix de qualsevol part del cos, la reducció de la cel·lulitis i un efecte rejoveniment. Els beneficis van més enllà de l'estètica, per integrar el teu benestar psicològic total.

A la cara
- Suavitza les arrugues
- Il·lumina el rostre
- Reafirma la pell
- Redueix la sotabarba (papada)

A partir dels 25 anys, els fibrblasts fabriquen menys quantitat de substàncies essencials per conservar una pell jove. La pell perd densitat i es despenja creant arrugues i línies, principalment al coll, l'escot i les mans. Factors externs com el sol, l'estrés, el tabac i al contaminació poden accelerar la seva aparició.

Al cos
- Elimina el greix
- Redueix la cel·lulitis
- Reafirma la pell
- Remodela la silueta
- Recupera unes cames lleugeres

L'equilibri entre la producció i l'eliminació de greixos és un procés natural que ve determinat per les cèl·lules adipòcits. Malgrat tenir un bon estil de vida, l'activitat d'aquestes cèl·lules tendeix a fer-se més lenta i provoca una acumulació de greixos i una compressió dels vasos sanguinis i limfàtics.

En vols saber més? Demana una prova gratuïta al 93 805 49 67 i deixa't sorprendre pels resultats. Més que un tractament, LPG Endermologie® és un estil de vida adoptat per dones als centres més exclusius de tot el món.