dimarts, 14 de febrer de 2017

Rejoveniment amb radiofreqüència

Rejoveniment facial amb radiofreqüència NanoFraccionada®
Un tractament per a les pells prematurament envellides
Hem incorporat un tractament innovador per la rejoveniment facial que estimula l'activitat de les cèl·lules encarregades de produir les fibres de col·lagen. El tractament millora les arrugues fines, la textura i la flacciditat de les pells prematurament envellides.

En aquest post miro de respondre els dubtes que més em feu arribar sobre aquest tractament.

Què és i com funciona?
És un tractament de Ràdiofreqüència NanoFraccional. La radiofreqüència s'ha utilitzat durant molt temps en medicina i per tant és una tecnologia eficaç i segura. Produeix un estímul que forma nou col·lagen a nivell dèrmic, sense lesionar l'epidermis, amb resultats evidents des de la primera sessió. Ataca la pell flàccida, la textura irregular, les línies d'expressió i les arrugues.


Com és una sessió del tractament?
En primer lloc cal fer un diagnòstic Inner Wellness per valorar l'estat de la pell.
El diagnòstic ens donarà tota la informació necessària per poder fer el tractament. Aquest es pot realitzar a qualsevol època de l'any i els resultats són visibles després de la primera sessió.

Quantes sessions ens recomanen?
El nombre de sessions dependrà de l'estat de la pell. Tot i que els resultats són visibles després de la primera sessió, després de 4 sessions (en la majoria dels casos) els resultats són excel·lents.

Sol·licita el teu Diagnòstic personalitzat i gratuït trucant al 93 805 49 67 i descobreix el que la radiofreqïencia pot fer per a la teva pell.