dimecres, 24 de maig de 2017

Cos d'estiu amb tractaments d'avantguarda

Temps d'estiu by Sílvia Giralt
Tractaments d'avantguarda per lluir el cos que desitges


Làser Zerona, l'alternativa a la liposuccióZerona® és un protocol que utilitza la tecnologia làser de baixa intensitat (làser fred Erchiona) amb el que s’aconsegueixen resultats sorprenents per eliminar el greix localitzat, sense els riscos i els problemes derivats de la cirurgia. Zerona dissol el greix de la cintura, els malucs i les cuixes, amb resultats visibles en dues setmanes.

Zerona és el primer tractament no invasiu homologat per la FDA per a la remodelació de tot el cos. Testat en nombrosos assajos clínics, aconsegueix resultats clínicament positius en només dues setmanes, reduint el greix sense destruir altres cèl·lules.

Zerona elimina l’excés de greix a través dels sistema linfàtic. És un tractament senzill molt en concordança amb la filosofia integrativa dels centres by Sílvia Giralt.

Està indicat tant per a homes com per a dones, que busquin perdre greix localitzat de diferents àrees del seu cos i que no ho hagin aconseguit mitjançat la dieta o l’exercici físic. Zerona liqua el greix fora del cos, sense alterar la rutina del pacient.

LPG endermologieLa nova generació de tractaments LPG Endermologie® per al cos actuen sobre els teixits per aconseguir alliberar el greix de qualsevol part del cos, la reducció de la cel·lulitis i un efecte rejoveniment. Els beneficis van més enllà de l'estètica, per integrar el teu benestar psicològic total.

L'equilibri entre la producció i l'eliminació de greixos és un procés natural que ve determinat per les cèl·lules adipòcits. Malgrat tenir un bon estil de vida, l'activitat d'aquestes cèl·lules tendeix a fer-se més lenta i provoca una acumulació de greixos i una compressió dels vasos sanguinis i limfàtics.


Resultats:
- Elimina el greix
- Redueix la cel·lulitis
- Reafirma la pell
- Remodela la silueta
- Recupera unes cames lleugeres

En vols saber més? Demana un diagnóstic gratuït. Estudiarem el teu cas i et proposarem el millor tractament per solucionar el teu problema estètic.
Truca'ns al 93 805 49 67 i deixa't sorprendre pels resultats.