dilluns, 17 de setembre de 2018

Open Beauty Days amb Oxigenesis


Et convidem a l'Open Beauty Days amb Oxigenesis®

Fins al 30 de setembre et convidem a l'Open Beauty Days amb Oxigenesis®, la teràpia que fa que les cèl·lules retrobin l’equilibri, evolucionant d’un estar passiu a un altre d’actiu per tal d’aconseguir una activació cel·lular natural tant a la cara, com al cos com al cabell.  

I no només és un tractament ideal per tractar l’envelliment de la pell (redueix les línies d’expressió i les arrugues superficials de la cara, del coll i de l'escot) sinó que a més ajuda a eliminar les taques a la pell, les cicatrius de l’acne i redueix els porus oberts. A més, té un efecte reafirmant i tonificant, ja que accelera els processos de renovació cel·lular i controla la secreció de greix. Tot això el fa ideal després l'estiu, en que la pell s'ha vist sotmesa a constants agressions externes: el sol, l'aire lliure, l'aigua del mar o de la piscina, les cremes protectores, la suor, etc. 

Ho vols provar? Apunta't als 15 dies Beauty Detox amb Oxigenesis i comprova els fabulosos beneficis de la teràpia amb oxigen pur. Madonna, Gwyneth Paltrow, Cindy Crawford, Cameron Diaz, Kate Moss i Victoria Beckam en són addictes des de fa temps. 

Truca'ns al 93 805 49 67 i reserva ja la teva plaça: només n'oferim 20!!!!