Home

Per què costa tant marcar els abdominals?Per genètica, la part abdominal és on la majoria dels homes acumulen els dipòsits de greix. Fins i tot aquells que es poden considerar prims, tenen dificultat per marcar-los. Sempre hi ha un punt de greix que ho impedeix.

El greix abdominal, a part de ser molest i antiestètic augmenta el risc de desenvolupar malalties cardíaques, diabetis i pèrdua de densitat òssia (osteoporosi). Segons investigadors de l'Escola de Medicina de Harvard, la possibilitat de patir osteoporosi a causa del greix abdominal augmenta un 25%.

Una bona alimentació, la pràctica d'exercici físic i un estil de vida saludable ajuden a tenir el greix abdominal a ratlla. Però sovint tot això no és suficient. Aleshores què? 

El tractament en cabina amb radiofreqüenciai polsos magnètics actuen de manera profunda sobre els teixits, incidint sobre les fibres de col·làgen i aconseguint una reducció de volum i una pell més ferma en poques sessions.
A banda del tractament en cabina, la nutricosmètica i orientació de la nostra nutricionista, completaran el tractament perquè aquest estiu puguis lluir abdominals.

Demana un diagnòstic INNER WELLNESS gratuït trucant al 93 806 62 66.


En masculí i en singularComptem amb una línia específica per a home, que combina la millor cosmètica amb l'aparatologia més vanguardista per garantir els millors resultats. 

 Partint d'un diagnòstic i assessorament personalitzat, que ens permetrà analitzar, valorar i proposar els tractaments més adequats a les necessitats, hàbits de vida i perfil dels nostres clients masculins. 

 Depilació làser corporal: 7 tipus de làser diferent adaptats a tots els tipus de pèl i de pell, fins i tot les bronzejades.

Depilació làser facial: nas, celles, orelles, barbeta, ... Estudi de visasgisme

Tractaments facials bàsics: neteja de cutis, oxigenació, hidratació

Tractaments facials avançats: arrugues, contorn ulls, reafirmants 

Corporal back shoulder: Un tractament exclusiu per eliminar la tensió basat en l'estimulació sinèrgica dels diferents centres nerviosos que afavoreixen la descontractura muscular. 
Corporal ventre plaEl greix que s'acumula a la panxa acostuma a ser difícil d'eliminar i resistent a les dietes d'aprimament. Mitjançant la combinació de diferents tècniques, aconseguim perdre volum de la zona abdominal. 

Nutricosmètica, la cosmètica que es menja

Manicura i pedicura 

Nuvis

Diagnòstic personalitzat i gratuït trucant al 93 806 6 266