Medicina estètica

Sí bé és veritat que  partir d'una certa edat la medicina estètica permet aconseguir resultats que els tractaments de cabina no acosegueixen, val a dir que qualsevol tractament de medicina estètica obtindrà sempre millors resultats sobre una pell cuidada amb els tractaments d'estètica tradicionals: exfoliació, hidratació i nutrició amb cosmoceuticals, la cosmètica amb ingredients actius com vitamines, enzimes, antioxidants i olis essencials.

Tots els tractaments de medicina estètica de Sílvia Giralt estan dirigits per un equip mèdic altament qualificat i amb una dilatada experiència en medicina estètica.

A Sílvia Giralt personalitzem tots els tractaments de medicina estètica perquè els resultats siguin el més natural possible, adaptats a la teva fesomia i al teu estil de vida.  Objectiu: que et diguin "no sé què t'has fet, però estàs més guapa"

Tractaments

Bótox
Indicat per a les arrugues d'expressió del terç superior de la cara - l'entrecella i les potes de gall - . Es realitza en una sola sessió, és indolor i els únics efectes secundaris és que et veuràs més jove i més guapa i ningú sabrà per què.

Més info a: http://esteticasilviagiralt.blogspot.com/search/label/b%C3%B3tox

Replè d’arrugues amb àcid hialurònic
Elimina les arrugues profundes que baixen del costat del nas, que denoten cansament i les de la barbeta, també conegudes com de titella. No té efectes secundaris, és indolor i els seus efectes duren més d’un any.

Més info a: http://esteticasilviagiralt.blogspot.com/2010/10/reple-darrugues-dexpressio-amb-acid.html

Reafirmants facials Mitjançant productes derivats del calci, redibuixen i reestructuren el contorn facial (pòmuls i angles de la mandíbula). L'efecte és com quan estirem la pell de la cara cap amunt amb les mans.

Més info a: http://esteticasilviagiralt.blogspot.com/2010/10/reafirmants-facials-i-de-mans.html

Sculptra Indicat per a pells madures, restableix la pèrdua de greix facial.
Més info a:  http://esteticasilviagiralt.blogspot.com/2010/10/sculptra-amb-lenvelliment-es-produeix.html

Còctel de vitamines
A partir dels 30 anys, la pell va perdent qualitat. Els còctels de vitamines són ideals com a tractament preventiu per millorar la qualitat global de la pell. Formulats a base d’àcid hialurònic i antioxidants, proporcionen hidratació i llum. Es poden fer de 3 a 4 sessions l'any.

Més info a: http://esteticasilviagiralt.blogspot.com/2010/10/coctel-de-vitamines-al-voltant-dels-30.html
Dema'ns hora per a més informació. Ja saps que la visita diagnòstica i el pressupost són gratuïts i sense compromís.