Núvies


Seràs el blanc de totes les mirades 

S'acosta el gran dia? De ben segur ja tens el vestit i els complements que portaràs el dia del teu casament. Potser tens ja una idea del tipus de pentinat i maquillatge que voldràs portar. Però és important que no perdis de vista que la base sobre la qual lluiran tots els complements són la teva persona.

Per això et proposo un programa de bellesa a la carta, que tu mateixa pots dissenyar segons les teves necessitats per tal que el dia del teu casament tinguis un aspecte radiant, amb una pell neta i lluminosa, sense ulleres ni rastre de cansament, amb mans i peus impecables i amb un natural to daurat a tot el cos. Res de tot això, però, s'aconsegueix d'un dia per l'altre. Per això et recomano començar el programa uns tres mesos  abans del gran dia.

A continuació et resumeixo en 5 punts els rituals especial núvies que trobaràs al nostre centre:

1. Tractaments facials: Purificar, hidratar, il.luminar ... Segons quin sigui el teu tipus de pell. Per molt ben fet que estigui un maquillatge cal que la pell estigui en les millors condicions. L'estrès que implica preparar un casament sol passar factura a la pell, en forma de granets inoportuns o bé irritació. Vine i et farem un diagnòstic dèrmic gratuït.

2. Ulls: Des d'un bon estilisme de celles, estudiant el teu òval facial, passant pels tractaments antiulleres (ojeras) i descongestionants.

3. Mans i peus: Les mans d'un a núvia atrauen la mateixa atenció que la cara o el vestit. Una bona manicura/pedicura, a més de deixar-te les mans i els peus perfectes, et relaxaran.

4. Bronzejat: Res que afavoreixi més que un to daurat i uniforme a tot el cos. Si encara no coneixes el nostre sistema de bronzejat exprés, clica aquí per a més informació.

5. Tractaments corporals: Gommage exfoliants, programes détox: per perdre volum i afinar la silueta, anticel·lulítics, rituals relaxants, depilació facial i corporal ... Posem a la teva disposició els tractaments i la tecnologia més innovadora.

I per a ELLS:

Tractaments facials (neteja, hidratació, ...), depilació facial (celles, nas, orelles) manicura, massatges relax, ....


Informeu-vos dels descomptes per a parelles i els descomptes familiars (mares, germanes, ...) trucant al 93 805 49 67 / 93 806 62 66


Tinc un casament ... I la núvia sóc jo!
Programa de bellesa per a núvies


Si tens un casament a la vista i més si tu en seràs la protagonista, la consigna és clara: Necessites un programa de bellesa per tenir un aspecte radiant. Pensa que per molt ben fet que estigui un maquillatge, per molt bons que siguin els cosmètics que et posis, aquests no lluiran sobre una pell cansada, apagada, amb impureses o deshidratada. A més, l'estrès que produeix preparar un casament, també passen factura sobre l'estat de la teva pell.


Per això et proposo un programa de bellesa a la carta, per tal que el dia del teu casament estiguis preciosa de cap a peus, amb una pell neta i lluminosa, sense ulleres ni rastre de cansament, amb mans i peus impecables i amb un natural to daurat a tot el cos. Res de tot això, però, s'aconsegueix d'un dia per l'altre. Per això et recomano començar el programa entre un i dos mesos abans del gran dia.

Aquests són alguns dels tractaments que et proposem. Tingues en compte que el programa te'l fem a mida, només per tu. Pots escollir els tractaments que més t'interessin.

Estudi dèrmic
Per determinar l'estat de la teva pell. Gratuït (+ info)
Tractament facial regulador
Contra el greix o hidratant, segons quin sigui el teu cas
Bronzejat sense sol
Inclou exfoliació corporal. Obtindràs una pell daurada i uniforme (+ info)
Manicura i pedicura
Les mans també tindran un paper protagonista. Si a més de la manicura et decantes pel tractament soak-off, aquesta et durarà tota la lluna de mel (+ info)
Massatges relaxants
Escull entre els nostres massatges relaxants i revitalitzants per al dia abans o el mateix dia del casament
Depilació a la carta
Prova de maquillatge
Amb estudi de visagisme inclòs
Estilisme de celles i pestanyes (+ info)

Sense oblidar els tractaments d'aprimament i moldejat corporal

I per a ELLS:
Tractaments facials (neteja, hidratació, ...), depilació facial (celles, nas, orelles) manicura, massatges relax, ....

Informeu-vos dels descomptes per a parelles i els descomptes familiars (mares, germanes, ...) trucant al 93 805 49 67 / 93 806 62 66